Privéles

Hi yogi, wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een privéles

Je privéles van 60 minuten vindt plaats in de studio aan de Moesstraat te Groningen. De kosten hiervan zijn bij de prijs inbegrepen. Heb je specifieke (psychosomatische-) klachten of een blessure waar je graag aan wilt werken tijdens je privéles? Laat het me dan weten via het contactformulier hieronder. Als je je privéles hebt geboekt via de button ontvang je meteen een bevestigingsmail. Binnen 48 uur ontvang je de factuur. Bekijk onderaan deze pagina ook het annuleringsbeleid zodat je niet voor verassingen komt te staan. Tot in de studio!

Privéles

Een yogales waar we ons compleet richten op jouw specifieke wensen en eventuele lichamelijke of psychosomatische klachten.

Duo-les

Liever met zijn tweeën aan de slag? Kies dan voor een duo-les. Hieronder kun je invullen waar jullie apart aan willen werken.

Annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de les door in de bevestigingsmail  op “annuleren” te klikken. Annuleer je de les na het verstrijken van deze 48-uurstermijn? Dan brengen we annuleringskosten van €50,- in rekening. De factuur wordt per e-mail aan je toegezonden. Bij het inplannen van een privéles ga je hiermee akkoord en ga je de betalingsverplichting van de (annulerings-) kosten aan. Bij deelname ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Namasté

Leuk dat je bij Yoga Puur Goud langskomt. Bekijk onze yogalessen en boek meteen je proefles.

Yoga Puur Goud