Yaaya Yoga

Verbinding van lichaam en ziel

Yoga betekent verbinden. Vertaald vanuit het Sanskriet betekent “ya”, “ziel”. ®Yaaya Yoga is de verbinding van lichaam en ziel. Toen mijn knieblessure niet over ging na zelfs een operatie en het revalidatietraject ben ik zelf op zoek gegaan naar een andere manier om te genezen. Ik ben gaan trainen met de Swiss Ball en na verloop van tijd was mijn blessure volledig genezen terwijl me dit niet was gelukt met fysiotherapiebehandelingen of Floorbarre lessen. Sterker nog, ik was nu sterker dan ooit. Dit gevoel en de kennis waarmee ik dit gedaan had wilde ik doorgeven en zo ontstond Yaaya Yoga. Yaaya Yoga bestaat uit het vergroten van de bewustwording van het lichaam en in de lessen zoeken we de balans op tussen kracht, snelheid en souplesse. In Yaaya Yoga combineer ik de kennis en technieken van de moderne dans alsmede diverse technieken rondom krachttraining die ik geleerd heb als NASM Personal Trainer.
Vergroot de bewustwording van je lichaam en zoek de balans tussen kracht, snelheid en souplesse.
Spieren & stabiliteit

In een Yaaya Yoga les voel je spieren waarvan je niet wist dat je ze had, leer je de meeste effectieve buikspieroefeningen die er zijn om je core stabiliteit te vergroten en kan je ervan uit gaan dat je je na één les al sterker voelt dan voordat je startte. Yaaya Yoga is een uitstekende les voor iedereen die graag moe maar voldaan uit de les wil stappen.

Uiteraard komt de Yaaya Beweging, de signatuur beweging van Yaaya Yoga, elke les aan bod. Deze Yaaya Beweging heeft in de jaren dat ik Yaaya Yoga geef een bewezen vermindering van 90% van de rugklachten teweeg gebracht bij de mensen bij mij in de les.

Met maar één les Yaaya Yoga in de week kan ik je garanderen dat je nooit meer een sportschool nodig hebt, zo effectief is het. Yaaya Yoga is voor de yogi & sporter op elk niveau maar niet geschikt voor mensen met een medische indicatie. Mensen met een medische indicatie die toch graag Yaaya Yoga willen beoefen kunnen het beste een privé-les overwegen.

Heb je zin in een yogales vol energie en wil je zelf ervaren hoe snel je lichaam verandert met Yaaya Yoga?

Meld je dan nu aan voor een gratis proefles!

Yaaya Yoga wordt gegeven in Studio Moesstraat:

Moesstraat 47
9717 JV Groningen

  • Er is beperkt plek dus er geldt een maximaal aantal deelnemers.
  • Lestijden: zie het lesrooster
  • Eet 2 uur van tevoren niet/weinig. Doe geen yoga op een volle maag.
  • De Swiss Balls zijn in de studio aanwezig en zijn voorzien van een Anti Burst System. Naderhand vragen we je om de bal schoon te maken met de daarvoor bestemde spray die ook in de studio aanwezig is.
  • Draag sportkleding zonder ritsen of knopen zodat je jezelf en de Swiss Ball niet beschadigd
  • Draag sportkleding die niet omhoog kruipt wanneer je tegen de bal aan ligt; aansluitende sport-/yogakleding is het prettigst.

Bij deelname aan onze lessen ga je akkoord met de algemene voorwaarden & privacyverklaring

Namasté

Leuk dat je bij Yoga Puur Goud langskomt. Bekijk onze yogalessen en boek meteen je proefles.

Yoga Puur Goud