Yogalessen

Dit zijn de yogastijlen van Yoga Puur Goud

De Yaaya Yoga, Soft Yoga en Ease to Release Methode zijn door Sjarai ontwikkeld.
Een gratis proefles kun je hier boeken.
Wil je informatie over het persoonlijke 1:1 traject? Boek dan hier een gratis online call.

Yaaya Yoga helpt bij het herstellen van fysieke klachten, blessures en fysieke pijnklachten die maar niet weg lijken te gaan.

Soft yoga is een combinatie van self myofascial release, ademhalingswerk, en het psoaswerk dat Sjarai doet als psoas-savvy instructor.

Yoga die is gericht op bindweefsel, pezen, de meridianen, adem en het lang berusten in asanas. In een rustig tempo op fijne muziek bij jezelf komen.

Een persoonlijk traject volgens mijn Ease and Release Methode gericht op het verhelpen van (psychosomatische)klachten. Geïnteresseerd? Boek een een gratis call.

a
Elise

Werkelijk ontspannen

Voordat ik aan de Soft Yogalessen van Sjarai begon, had ik veel last van knarsetanden. Eigenlijk deed ik dit mijn hele leven al en ik kwam er niet vanaf. Door de Soft Yogalessen leerde ik werkelijk te ontspannen en verdween het knarsetanden als sneeuw voor de zon. Ik kan dit iedereen van harte aanraden!

a
Irene

Zeer holistische aanpak

Yaaya Yoga heeft een zeer holistische aanpak, naast het trainen van het lichaam op een verantwoorde manier brengt het de natuurlijke stromingen van het lichaam (weer) op gang. Ik raad deze lessen van harte aan voor iedereen die op zoek is naar een workout die verder kijkt dan alleen het fysieke lichaam.

a
Gerrit

Sportief

Ik heb eerder een les Yaaya Yoga gevolgd omdat ik van wat zwaardere yoga houd. Leuk dat Sjarai deze vorm zelf heeft opgezet. Ik voelde mijn buikspieren later nog!

a
Astrid

Puur licht

Sjarai is een zachte en pure vrouw en straalt niets anders dan licht uit. Ik vind het fijn hoe ze haar kennis overbrengt en je kan altijd met haar lachen! Die positieve instelling neemt ze overal mee naar toe.

Namasté

Leuk dat je bij Yoga Puur Goud langskomt. Bekijk onze yogalessen en boek meteen je proefles.

Yoga Puur Goud